Van dagverse bereidingen tot zuiver varkensvlees

Sterslager Hofkens - Merksplas - Onze specialiteiten Dagverse charcuterie in Merksplas vindt u bij Slagerij Hofkens. Deze zaak heeft het label van Sterslager en verzekert hierdoor een hoogwaardig gamma aan vleeswaren en dagverse bereidingen. Sterslagers zijn onderworpen aan regelmatige onverwachte controles waarbij toegezien wordt op de versheid, klantvriendelijkheid en de hygiëne in de zaak.

Opleiden om te verbeteren

Een Sterslager wordt continu opgeleid zodat hij de service en het aanbod kan blijven perfectioneren en afstemmen op de vraag van de markt.
Sven Hofkens maakte van zijn passie zijn beroep en trad na een intensieve leerschool in de voetsporen van zijn vader en grootvader. Alle producten worden dagvers bereid en op smaak gebracht.

Waaier aan kwaliteitsproducten

Bij Slagerij Hofkens in Merksplas vindt u naast een ruim aanbod aan charcuterie, ook huisbereide salades en gerechten, barbecuevlees, feestelijke schotels en zuiver kwaliteitsvlees. U kunt steeds langskomen in de zaak. De enthousiaste medewerkers van Slagerij Hofkens helpen u graag verder.

Geniet van een uitgebreid gamma aan heerlijke producten. Van salades tot volledige maaltijden. En om de smaakpapillen helemaal te verwennen, vindt u hier ook het exquis natuurlijk varkensvlees Duroc d’Olives.

Kom langs en geniet!

Herkomst en behandeling

Kies voor lekker lokaal. La Belle Flamande-kippen groeien bij geselecteerde kwekers. Afhankelijk van hun gewicht, worden de kippen respectvol geslacht tussen de 35 en 42 dagen.

Voeding

Deze Belgische kippen krijgen GGO-vrije (d.w.z. niet genetisch gemanipuleerde) en 100 procent plantaardige voeding. Geen antibiotica, hormonen en groeiversnellers dus. Wel een gevarieerd, gezond dieet.

Productieproces

Je eet alleen het lekkerste en veiligste vlees. Want elk stukje kip voldoet aan de nieuwste voedselveiligheidsnormen. Dat garandeert ons BRC-certificaat (British Retail Consortium), waarmee wij en onze leveranciers beantwoorden aan alle strenge eisen die Britse supermarkten stellen.

  • Belgisch
  • 100% plantaardige voeding
  • GGO-vrij
Back to Top