Vleesspecialiteiten voor uw feestje of evenement
Binnenkort een feestje in het vooruitzicht? Sterslager Hofkens biedt diverse vleesspecialiteiten in Merksplas en komt graag ter plaatse bakken op uw evenement. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor barbecues en traiteurgerechten en plaats uw bestelling.
BBQ formules met bakservice aan huis (vanaf 50 pers.):
Sterslager Hofkens biedt diverse formules op uw feestlocatie. Kinderen van 4 tot 12 jaar worden aan halve prijs gerekend. De onderstaande prijzen zijn inclusief:
- Hieronder onze BBQ - formules op uw feestlocatie.
- Kinderen 4- 12 jaar = halve prijs
- onderstaande prijzen zijn inclusief:
- 12% BTW
- Porseleinen borden en bestek
- Bakservice (enkel vanaf 50 personen!)
- Gebruik + afwas van de BBQ's + gasverbruik
- Vervoer, ...
BBQ suggestie |
€ 27,50/persoon (incl. btw) |
Vergezeld door:
|
Italiaanse BBQ |
€ 27,95/persoon (incl. btw) |
Vergezeld door:
|
Ster BBQ |
€ 33,50/persoon (incl. btw) |
Vergezeld door:
|
Groeps BBQ |
€ 22,50/persoon (incl. btw) |
Vergezeld door:
|
Budget BBQ 3 stuks vlees per persoon – enkel vanaf 100p |
€ 17,50/persoon (incl. btw) |
Vergezeld door:
|
Vergeet Uw dessert niet te bestellen!
Winter BBQ?
Al onze formules kunnen ook met warme groenten in plaats van koude groenten aangevuld worden.
Dit supplement kost € 2,00 per persoon en bestaat uit:
- Gekarameliseerd witloof
- Boontjes met gebakken gerookt spek
- Wortelen met erwtjes
- Vergeten groenten mengeling
Traiteur vanaf 40 personen
Warme menu met onderstaande stoverijen als basismenu. Keuze uit 2 à 3 verschillende hoofdgerechten:
Vol-au-vent, Rundsstoofvlees, kalkoenstoofpotje, jachtschotel, goulash
Bovenstaande hoofdgerechten worden aangevuld met
- Gratin aardappelen en/of gebakken gemarineerde kriel aardappelen
- Vergeten groenten mengeling
- Boontjes met huisgerookt spek
- Wortelen en erwtjes met een gestoofd uitje
- Gekarameliseerd witloof
Deze basismenu wordt warm geleverd inclusief nodige buffetmaterialen, borden, bestek, servetten en afwas voor € 21,00 per persoon.
Eventuele supplementen:
Ree ragout (seizoen) |
+ € 3,50 |
Royaal visserspannetje |
+ € 3,50 |
Varkenshaasje met champignon- of pepersaus |
+ € 2,25 |
Kalkoengebraad met champignon- of pepersaus |
+ € 2,25 |
Hertenkalffilet met portosaus of grandveneursaus (seizoen) |
+ € 12 |
Soep + broodje (incl. soeptas, lepel en afwas) |
+ € 5,00 |
Dessertbuffet kleine porties (Rijstpap, tiramisu, chocomousse, bavarois, profiterolletjes) |
+ € 5,00 |
Voorbeeld:
- U kiest als hoofdgerechten Vol-au-vent (basis 19.00€)
- Ree ragout (+2.50€)
- Varkenshaasje champignonsaus (+1.75€)
- Kostprijs van uw menu (19.00€ + 2.50€ + 1.75€ = 23.25€ per persoon)
Broodjesbuffetten vanaf 40 personen
Koud broodjesbuffet |
€ 8,50/persoon (incl. btw) |
Geleverd op uw feest met een koeling! |
Warm broodjesbuffet Vanaf 20 personen |
€ 10,50/persoon (incl. btw) |
Geleverd op uw feest en opgesteld in buffetvorm! |
Supplementen broodjesbuffet |
|
Standaard |
€4,00/persoon (incl. btw) |
|
|
Deluxe |
€8,00/persoon (incl. btw) |
|
Koud buffet vlees |
€ 22,50/persoon (incl. btw, vanaf 40 personen) |
|
Koud buffet vis |
€ 26,50/persoon (incl. btw, vanaf 40 personen) |
|
Pasta buffet |
€ 17,50/persoon (incl. btw vanaf 40 personen) |
|
Breugheltafel |
€ 18,50/persoon (incl. btw vanaf 40 personen) |
|
Dessert
Chocolade fontein |
€ 7,50/persoon (incl. btw vanaf 40 personen) |
|
Dessertbuffet |
€ 5,00/persoon |
|
Hebt u vragen of wenst u graag meer info over bepaalde ingrediënten (i.v.m. allergieën)? Neem dan zeker contact met ons op. We werken graag een aangepaste formule voor u uit. Bestellen is mogelijk via e-mail of telefonisch, of u kan uw bestelling doorgeven in de winkel.